Πέμπτη 8 Μαΐου 2008

ΟΤΕ κερδοφόρος μεν ΕΠΩΛΗΘΗ δε!!!

Η υπόθεση Ο.Τ.Ε ουσιαστικά έχει πάρει τέλος άσχετα εάν η κυβέρνηση δια του εκπροσώπου της επιμένει ότι «δεν έχει ολοκληρωθεί η διαπραγμάτευση».
Ο κ. Γ. Αλογοσκούφης όμως έχει ετοιμάσει το καινούργιο του κουστούμι για να παρουσιαστεί στους εκπροσώπους των Μ.Μ.Ε. και να κάνει της σχετικές ανακοινώσεις θριαμβολογώντας για το κατόρθωμα του.
Και βάσει της φιλοσοφίας και της πολιτικής της Ν.Δ. με την πώληση του Ο.Τ.Ε. η κυβέρνηση είναι συνεπείς στης επιδίωξης της, ως δε προς της επιφυλάξεις των διαφόρων βουλευτών της αυτά είναι μπαλωθιές στον αέρα, και για να γίνετε κουβέντα. Δεν νομίζω ότι πείθουν κανένα μέσης νοημοσύνης πολίτη.
Από την άλλη πλευρά ο κ. Γ. Παπανδρέου εξαπέλυσε επίθεση λέγοντας ότι η πώληση του Οργανισμού είναι «ολέθρια πράξη και σκάνδαλο απιστίας σε βάρος των συμφερόντων της χώρας και των Ελλήνων…Το ΠΑΣΟΚ θα εξαντλήσει κάθε πολιτική και νομική δυνατότητα, προκειμένου το Δημόσιο να ανακτήσει τον έλεγχο του Οργανισμού»
Αλήθεια κύριε πρόεδρε του ΠΑΣΟΚ ποιες είναι αυτές η πολιτικές και νομικές δυνατότητες;
Είναι εφικτό αυτό που λέτε να γίνει με τα ισχύοντα διεθνώς σε επίπεδο επιχειρηματικής πρακτικής; Και μάλιστα στο περιβάλλον και της ακραίες φιλελεύθερες πολιτικές που διέπει την Ε.Ε.;
Σίγουρα το γνωρίζετε ότι είναι απολύτως αδύνατο, όπως επίσης γνωρίζετε ότι τον δρόμο άνοιξε ορθάνοιχτα η κυβέρνηση Σημίτη με το φιλελεύθερο μοντέλο που εφάρμοσε στην επταετία της, κατά την όποια εσείς όχι μόνο ήσασταν μέλος αλλά και ποτέ δεν αντιταχθήκατε έστω και φραστικά σε επιλογές που ήταν ενάντια στα συμφέροντα του μέσου και μη προνομιούχου πολίτη.
Σήμερα η κυβέρνηση της Δεξιάς (αδέξιας) έχει πατήσει πάνω σε όλες της αντιλαϊκές επιλογές των κυβερνήσεων Σημίτη και προχωράει ακάθεκτη στην ολοκλήρωση της παράδοσης των φιλέτων στο μεγάλο κεφάλαιο στο όνομα της ανάπτυξης και ανασυγκρότησης της χώρας.
Κύριε πρόεδρε του ΠΑΣΟΚ τα βαρίδια (πρόσωπα που υπηρέτησαν με συνέπεια της δεξιές επιλογές των κυβερνήσεων Σημίτη, και με την αλαζωνία τους έχασαν κάθε επαφή με τον λαό και της αρχές του ΠΑ.ΣΟ.Κ.) στο κόμμα είναι πολλά και δεν τολμήσατε να καθαρίσετε το τοπίο, και να έρθετε σε ανοιχτή ρήξη καταδικάζοντας πολιτικές και στάσεις.
Σήμερα πληρώνει η Δημοκρατική Παράταξη το κόστος και οι πολίτες βλέπουν καχύποπτα το ΠΑΣΟΚ με αποτέλεσμα οι αδέξιοι να διαχειρίζονται την εξουσία χάνοντας η χώρα μας καθημερινά σε όλα τα επίπεδα και οι μη προνομιούχοι να βρίσκονται σε αδιέξοδο.

Δεν υπάρχουν σχόλια: