Τρίτη 27 Μαΐου 2008

κ. Κακλαμάνη θα μας τρελάνετε !!!

Σ’ αυτή την χώρα δεν μπορεί θα τρελαθούμε με της ανοησίες που ακούμε. Και το τραγικό είναι ότι μπαίνουμε και σε συζητήσεις ατέρμονες χωρίς νόημα και ουσία.
Τελευταία ρουκέτα πολιτικού παράγοντα και μάλιστα θεωρούμενου και σοβαρού πολιτικού ήταν αυτή του Δημάρχου Αθηνών κ. Νικήτα Κακλαμάνη σχετικά με την ίδρυση μη κρατικού πανεπιστημίου από τον δήμο.
Ο Δήμαρχος δήλωσε ότι είναι διατεθειμένος να ιδρύσει ο Δήμος Αθηνών πανεπιστήμιο και ότι είναι διαθέσιμoi και άλλοι Δήμοι να το πράξουν.
Δήμαρχε σίγουρα δεν το εννοείς αυτό, απλά πέταξες μια ρουκέτα γιατί έτσι έδειξες από την μια στην κυβέρνηση ότι στηρίζεις της επιλογές της και από την άλλη ότι είσαι παρόν στην κεντρική πολιτική σκηνή με «προοδευτικές» ιδέες .
Δήμαρχε δεν μπορεί να λέγονται τέτοια πράγματα σήμερα, εδώ ο Δήμος έχει τόσα προβλήματα το μη κρατικό πανεπιστήμιου του έλειπε. Δεν κοιτάτε να κλείσετε καμιά τρύπα να φροντίσετε τη πόλη και να βελτιώσετε την καθαριότητα, αφήνοντας τέτοιες πλάκες στην πάντα.
Και πάνω από όλα που θα βρείτε τα χρήματα κύριε Κακλαμάνη;
Όλοι οι δήμαρχοι κάθε λίγο και λιγάκι ζητάνε χρήματα από την πολιτεία. Δεκάδες Δημοτικές επιχειρήσεις είναι προβληματικές, έχουν εργαζόμενους απλήρωτους, χρωστάνε σε προμηθευτές σε ΙΚΑ, ΟΤΕ, ΔΕΗ το μόνο που τους μάρανε είναι η ίδρυση ΑΕΙ.
Ας είμαστε σοβαροί πανεπιστημιακά ιδρύματα χωρίς χρήμα δεν γίνονται, εκτός αν κάποιοι άρχοντες της τοπικής αυτοδιοίκησης στήσουν άλλη μία μηχανή για να κατασπαταλήσουν χρήμα βολέψουν διαφόρους ξεφτιλίζοντας και την ένια πανεπιστήμιο.
Έχει κουράσει η κάθε λογής ανοησία χωρίς ουσία από την εξουσία.
Δεν κάνει κακό λίγη σοβαρότητα απέναντι στα τόσα προβλήματα που ταλανίζουν την καθημερινότητα μας.
Δεν αντέχει άλλο ο πολίτης να ακούει κουβέντες του αέρα, απαιτούνται λύσεις και έργα.
Γειά και χαρά σας

Δεν υπάρχουν σχόλια: